شرکت فراورده های گوشتی مطهر

شرکت فرآورده های گوشتی مطهر در سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را در زمینه ی تولید انواع سوسیس و کالباس با نام تجاری پاتریس شروع نمود و در همان اوایل موفق به کسب علامت استاندارد برای محصولات خود گردید ، با وجوداینکه سالیان درازی از شروع به کار این شرکت نمی گذرد ، با یاری خداوند

فراورده های گوشتی مطهر

شرکت فرآورده های گوشتی مطهر در سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را در زمینه ی تولید انواع سوسیس و کالباس با نام تجاری پاتریس شروع نمود و در همان اوایل موفق به کسب علامت استاندارد برای محصولات خود گردید ، با وجوداینکه سالیان درازی از شروع به کار این شرکت نمی گذرد ، با یاری خداوند
محسن اعرابی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا مشاهده می‌شود، کبد به صورت جدی آسیب می‌بیند، اظهار کرد: این غذاها خیلی چرب هستند و اسیدهای چرب اشباع دارند که موجب افزایش LDL کلسترول و بروز کبد چرب می شوند . وی تصریح کرد: از سویی دیگر افزودنی‌ها
TOP