• صفحه اصلی
  • محصولات
  • اخبار مجموعه
  • درباره ما
  • تماس با ما

فراورده های گوشتی مطهرفراورده های گوشتی مطهر

1671 - 0513

لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده‌های گوشتی

by modir / شنبه, 04 ژانویه 2020 / Published in اخبار

محسن اعرابی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا مشاهده می‌شود، کبد به صورت جدی آسیب می‌بیند، اظهار کرد: این غذاها خیلی چرب هستند و اسیدهای چرب اشباع دارند که موجب افزایش LDL کلسترول و بروز کبد چرب می شوند .

وی تصریح کرد: از سویی دیگر افزودنی‌ها و نگهدارنده‌هایی که در تهیه فرآورده‌های گوشتی مصرف می شوند گاهی بدون نظارت و بیش از حد مجاز مورد استفاده قرار می گیرد که موجب تجمع مواد سمی و آسیب به کبد می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران خاطرنشان کرد: مصرف زیاد سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا می‌تواند به کبد آسیب وارد کند و همچنین از طرفی دیگر نقش مواد نگهدارنده شیمیایی این محصولات نیز نیازمند بررسی بیشتری است .

اعرابی افزود: میزان فراوان سدیم در این محصولات آثار مخربی در بدن داشته و وجود ترکیبات شیمیایی مانند نیتریت سدیم که برای رنگ و بو در این نوع مواد غذایی هستند آسیب فراوانی را موجب می شود .

وی گفت: گاهی این ترکیبات در مواد دیگری مانند پنیر پیتزا، نوشابه و غیره هستند که نتایج نامطلوب در بدن بیشتر می شود .

  • Tweet

About modir

What you can read next

فراورده های گوشتی مطهر
شرکت فراورده های گوشتی مطهر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

  • شرکت فراورده های گوشتی مطهر

    شرکت فرآورده های گوشتی مطهر در سال ۱۳۸۴ فعالیت ...
  • فراورده های گوشتی مطهر

    شرکت فرآورده های گوشتی مطهر در سال ۱۳۸۴ فعالیت ...

مشهد مقدس , بلوار آزادی , آزادی 119 , پلاک 20

کد پستی: 9198167914

info@motahartoos.ir

1671 - 0513

پشتیبانی تلگرام و واتس آپ: 09331041404

© کلیه حقوق علمی، مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت فراورده های گوشتی مطهر می باشد. طراحی شده توسط تلاش نت.

TOP